Rondreis Spanje online
Home > Bouw je reis > Rondreizen

We hebben onze Spanje reizen in een nieuw jasje gestopt, onder de naam Zomerzin!

Op deze website kun je dus niet meer boeken, maar op www.zomerzin.nl kun je de nieuwe reizen bekijken en een aanvraag doen.

Autorondreizen Spanje: reiziger

Spanje rondreizen


Kant en klaar, of pas ze gerust aan, 'hier een dagje langer, daar een dagje korter'.

Spanje rondreizen zijn individuele, langere reizen die we hebben gecreëerd door bouwstenen (korte Spanje reizen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij zelf goed bij elkaar vinden passen. Wij hebben sfeervolle en goed verzorgde accommodaties geselecteerd die het beste bij de omgeving passen of handig gelegen zijn. Kijk voor meer informatie op onze overnachten pagina. Alle onderstaande prijzen van de Andalusie autorondreizen Spanje zijn exclusief internationale vlucht. In de kerstperiode, Semana Santa , feria's met Pasen en in de zomermaanden kunnen afwijkende prijzen voorkomen. 

Onderaan deze pagina vind je algemene informatie over de Spanje rondreizen. Een rondreis Spanje aanvragen kan door het aanvraagformulier in te vullen, of bel of mail ons dan even. Via het boekingsformulier kun je een Spanje rondreis boeken.

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de gemiddelde autohuurprijs. De autohuurprijzen fluctueren en worden bepaald door de actuele beschikbaarheid. Zodra je een voorstel ontvangt bekijken we de actuele prijzen. Het kan daarom voorkomen dat de prijs wat hoger of lager uitvalt dan onderstaande richtprijzen. Reis je liever met eigen auto, laat het even weten dan maken wij een passend reischema. Liever zelf je Spanje rondreis samenstellen? Klik dan hier voor een overzicht van onze bouwstenen.

Zuid Spanje rondreis: Andalusie

Zuid Spanje rondreis Tapas bij de thee? - (10 dagen)

Je ziet: Malaga - Arabisch Granada - de olijvenroute - Cordoba - flamenco in Sevilla - authentieke witte dorpen - Malaga
Reisduur 10 dagen / 9 nachten, aanvang dagelijks
Reissom € 728,- p.p.
Vervoer incl. huurauto, excl. vluchtProef tijdens deze 10-daagse Zuid Spanje rondreis alle ingrediënten van Andalusië. Naast een keur aan tapas heeft Andalusië veel meer voor je in petto. Moorse paleizen, Arabische stoombaden en naar appeltabak geurende theehuizen. Een tapaatje bij de thee is hier helemaal zo gek nog niet. Na een ontspannen begin aan het zwembad in de heuvels van Malaga voert deze Arabisch Spaanse mix je naar Granada, Cordoba en Sevilla en sluit je af met een zwembadhotel in een wit dorpje op de route van de pueblos blancos. Kort maar krachtig. Met deze Andalusië rondreis heb je alle highlights te pakken.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze korte Andalusië rondreis.

 

Sinaasappels tijdens je Zuid Spanje rondreis
Flamenco tijdens je Andalusie rondreis

Zuid Spanje rondreis Op 't ritme van de flamenco - (16 dagen)

Je ziet: Malaga - Arabisch Granada - de olijvenroute - Cordoba - flamenco in Sevilla - siëstaplekje aan de Costa de la Luz - sherry in Jerez - authentieke witte dorpen - Malaga
Reisduur 16 dagen / 15 nachten
Reissom € 1257,- p.p.
Vervoer incl. huurautoDit is met stip onze favoriete Zuid Spanje rondreis. Je gaat verder dan het vaste rondje van de ‘koninklijke drie’. Het is net als de flamenco. Niet op zich zelf staande klanken, maar pure passie met een verhaal. Net zoals onze andere reizen start je relaxed in de omgeving van Malaga. Natuurlijk zie je Granada, Cordoba en Sevilla, maar daarna sla je af voor een siësta aan de Costa de la Luz. Je gaat op de landelijke tour met sherrytasting en de route langs olijf -en zonnebloemvelden. In stijl sluit je af in een typisch wit dorphuis met lekker zwembad. Dit is Andalusië in hart en nieren, een reis met een verhaal.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze meest complete Andalusië rondreis.
Andalusie rondreis: Costa de La Luz
Andalusie rondreis: olijvenroute
Fly drive: Andalusie rondreis

Zuid Spanje rondreis Viva Andalusia - (14 dagen)

Je ziet: Malaga - Arabisch Granada - de olijvenroute - Cordoba - flamenco in Sevilla - authentieke witte dorpen - relaxplekje aan de kust - Malaga
Reisduur 14 dagen / 13 nachten, aanvang dagelijks
Reissom € 1065,- p.p.
Vervoer incl. huurauto


In twee weken tijd voert deze Zuid Spanje rondreis je langs de hoogtepunten van Zuid-Spanje. Met het Alhambra en de theehuizen in Granada en de grote moskee in Cordoba heeft het begin van je reis een Arabisch tintje. Reis langs glooiende olijfboomgaarden naar de bakermat van flamenco en tapas in Sevilla. Zonnebloemvelden, de sierra en witte dorpjes passeer je op de route van de pueblos blancos. Sluit af in je casa met privézwembad aan de kust. Deze Andalusië rondreis is een afwisselende mix van de highlights met een lekker einde aan het strand.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze Andalusië rondreis.
 

Andalusie rondreis: zonnebloemen
Andalusie rondreis: afsluiting aan het strand

Familie rondreis Spanje Andalusië met kids (12 dagen)

Je ziet: natuur in de heuvels van Malaga met paard en wagen - de wonderen van Granada - de passie in Sevilla - smurfendorp op wittehuizen route - (optioneel: lange goudgele stranden aan de Atlantische kust)
Reisduur 12 dagen / 11 nachten
Reissom 2 volwassenen € 602,- p.p. (zomer: € 640,-)
Reissom 2 kinderen (2-11 jaar) € 346,- p.p. (zomer: € 368,-)
Indicatieprijs autohuur 15 dagen € 316,- Compact klasse (zomer: € 430,-)

Een ontspannen Andalusië rondreis met de kids waarbij je een relaxt verblijf in een cortijo in de heuvels van Malaga afwisselt met mozaïektuinen en de naar appeltabak geurende teterias in Granada en een heuse flamencoworkshop in Sevilla. Smullen van lekkere tapas als jámon iberico of boquerones al ajillo en boeken lezen onder een sinaasappelboom bij het zwembad van je finca.  Kijk hier voor het dag-tot-dag-programma van deze 12-daagse familiereis Spanje.
 
Optioneel: verleng je reis met een verblijf aan het lange goudgele strand van de Atlantische Oceaan weg van de massa. Even he-le-maal niks. Lui een boek lezen in je strandstoel terwijl je vanuit je ooghoek de kinderen zandkastelen ziet bouwen.

 Algemene informatie autorondreizen Spanje

 Wat is inbegrepen in je individuele autorondreis Spanje?
- Je overnachtingen met ontbijt. In je 2-kamer dorpshuisje en in je casa aan de kust verblijf je op basis van logies. Je kunt dan lekker zelf bepalen wanneer en wat je gaat eten. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening. 
- Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag-programma. 
- Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
- Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in onze Spanje rondreizen?
- De vlucht naar/van Spanje. Wij doen graag een passend vluchtvoorstel bij je reis. Zie vliegtickets Spanje.
- Optionele excursies.

Spanje rondreis aanpassen?
Het is mogelijk aanpassingen op bovenstaande Spanje rondreizen (met huurauto) te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.


Spanje rondreis aanvragen

of
Bouw je eigen reis met onze
 
Spanje bouwstenen

 

Onze Spanje vakanties zijn in een nieuw jasje gestoken onder de naam 'Zomerzin'. Om dat te vieren bieden we je graag € 50,- introductiekorting op je vakantie. Klik snel verder en vermeld 'zomerzinactie' bij boeking. Heb jij al zin in Spanje?


Spanje online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.