Je eigen fly drive Spanje samenstellen
Onderweg stoppen waar je wilt


Spanje fly drives

Individuele autorondreizen Spanje

Bouw je eigen, individuele Spanje fly drive, door bouwstenen, korte reizen van een aantal dagen, met elkaar te combineren. Rijd met je eigen huurauto door glooiende landschappen, en verruil op grote afstanden je auto voor de trein.

Tijdens onze Spanje autorondreizen verblijf je op bijzondere plekjes; een olijfmolen op het platteland, Moors patiohotel of kasteelovernachting in Middeleeuws dorp. Of een cortijo met zwembad en sherrybodega, waar je natuurlijk even proeven mag. Combineer je overnachtingen met een traditionele flamencoavond en de leukste wijnbarretjes, waar echte kenners je mee naartoe nemen. Sluit tenslotte je Spanje fly drive af met versbereide paella en een siësta aan de kust, want het cliche is waar.

Een greep uit onze Spanje fly en drives:

Hieronder staan twee samengestelde Spanje fly drives. Deze autorondreizen door Spanje bestaan uit combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Ze zijn kant en klaar, maar pas ze gerust aan; hier een dagje langer of korter of voeg een bouwsteen toe. Onze Spanje reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale autorondreis Spanje.

Tapas bij de thee?- 10 daagse Spanje fly drive
Alle ingrediënten van Andalusië in 10 dagen. Je start deze Zuid Spanje fly drive in de heuvels van Malaga. Tussen het Moorse Alhambrafort, de mozaïektuinen en de naar appeltabak geurende teterias voelt Granada als Marrokko in het klein. Via Cordoba geniet je in Sevilla van de gitaarklanken tijdens een flamenco voorstelling. Je sluit je autoreis Zuid Spanje af met de witte dorpenroute (pueblos blancos).

Viva Andalusia - 14 daagse Spanje fly drive
Dit is met stip een van onze favoriete Spanje fly drives. Deze Andalusie rondreis is een afwisselende mix van de highlights met een lekker einde aan het strand. Met het Alhambra in Granada en de grote moskee in Cordoba heeft het begin van je reis een Arabisch tintje. Reis verder langs glooiende olijfboomgaarden naar de flamenco in Sevilla. Zonnebloemvelden, de sierra en witte dorpjes passeer je op de route van de pueblos blancos.

Klik hier voor een overzicht van al onze individuele Spanje fly drives. 
Rondreizen langs witte dorpjes
Witte dorpenroute met eigen auto

Spanje online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.